Bódi Sylvi

modell, szörfös

Bemutatkozás


Bódi Sylvi tizennégy éves korában vált önellátóvá, 18 évesen létrehozott egy saját modell­ügynökséget, de a sorsa megpecsételődött, amikor 1996-1999 között szinte minden szépségversenyt megnyert, amelyen elindult. Besöpört egy 2. helyet a a Miss Hungary-n, majd 6. helyezett lett a Miss Európán. Hamar felfigyelt rá a Playboy magazin is, 2002-ben meg is választották Magyarországon az Év Playmatejének.

Több mint 10 év modellkedés után Sylvi hátat fordított a médiának és szponzorált szörfösként kezdte járni a világot és szörfös utakat szervező utazási irodáknak kezdett dolgozni. Azóta gyakorlatilag lehetetlen elválasztani Sylvit a szörfdeszkájától!

Sylvi műsorvezetőként is kipróbálta magát a VIASAT3-on, az Exek az édenben háziasszonyaként, majd az RTL Klub-on láthattunk, milyen jól alkalmazkodik a nomád körülményekhez a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és azt is, mire képes a konyhapultban a Konyhafőnök VIP-nak köszönhetően.

Sylvi akármerre is járjon a világban, mindig az ország kedvence lesz, és most már a PopCam érdekében is reméljük, mindig lesz nála egy kamera!

Videó díja

29 000 Ft

Megrendelés